Mer lägenhet

Nu har vi lyckats få ytterligare en pusselbit av vårt hem på plats, vi har köpt nya köksmöbler. De vi har haft tidigare har vi fått från Jessicas föräldrar när de flyttade ur huset för ett par år sedan, och vi har länge känt att en uppgradering vore på sin plats.

Så vi blev väldigt glada när vi hittade detta köksbord till nedsatt pris på utförsäljning. Det var inte dessa stolar som hörde till bordet utan vi handplockade några stolar som vi tyckte skulle passa bra. Jag lade upp en bild från butiken längst ner som visar stolarna som hörde till bordet.

När vi ändå var i tagen med att fotografera så passade vi på att ta några extra bilder på resten av köket och vardagsrummet för er som inte har sett hur det ser ut tidigare.

Vill man se hur det gamla köksbordet såg ut så finns det bild på det här.

Nya köksmöbler

Nya köksmöbler

Resten av köket

Resten av köket

Vardagsrummet

Vardagsrummet

Bordet, tillsammans med stolarna vi inte köpte

Bordet, tillsammans med stolarna vi inte köpte