Nytt badrum dag 1-3

I fredags påbörjades renoveringen ordentligt. När jag kom hem från jobbet var alla väggar borta. 

Hantverkarna dök upp vid nio tiden lördag morgon för att fortsätta rivningen, så ingen sovmorgon denna helg. Jag och Rickard åkte iväg med släpet, som var fullt sedan fredagens rivjobb, till soptippen och slängde allt skräp. Vi insåg ganska snabbt att vi inte kunde vara henna när de rev golvet. Lät förjäkligt, så vi packade in oss i bilen och åkte till Frölunda torg och strosade runt bland butiker där i några timmar innan vi vågade oss hem igen. 

Idag har varit en arbetsfri dag och jag och Rickard har spenderat dagen med vila och serie tittande. Det tar på krafterna det här med renovering, och då gör vi inte ens något själva. Haha 

Så här ser badrummet ut just nu:


Nu är det bara att ladda för en ny vecka och det ska bli spännande och se hur arbetet fortskrider.